Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med badrumsrenovering, bygga nytt badrum, byte av toalett och dusch. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Vad kostar badrumsrenovering

Att renovera ett badrum är inte billigt men precis som med all annan typ av renovering kan kostnaden variera väldigt mycket från ett fall till ett annat. En badrumsrenovering kan bli väldigt dyr, men det är du själv som sätter gränsen. Man brukar säga att det kostar runt 100 000 att renovera ett badrum men självklart är detta en summa att ta med en nya salt. Det finns ett par saker som påverkar kostnaden en hel del, vilket kan vara bra att ha i åtanke när man planerar sin renovering. En sak är rivningen av det gamla badrummet.

Har du till exempel ett kaklat badrum som ska rivas kan det bli dyrt att låta en firma göra detta eftersom det kan vara ett tidkrävande jobb och de tar oftast betalt per timme. Om man själv har möjlighet att riva ner plattorna kan man spara in lite pengar där. En annan sak som kostar extra är om man ska dra om rör och flytta en golvbrunn, så om det går att planera så att man kan använda den golvbrunn som finns kan det vara en idé. När det handlar om byggmaterial som kakel, klinker och våtrumsmattor kan man också spara en hel del.

Man behöver kanske inte välja de dyraste kakelplattorna, och har man tur kanske man kan få tag på ett billigare utgående parti. Sedan när man kommer till själva inredningen finns det också pengar att spara om man jämför priserna på de olika sakerna som man vill ha. Priset ett handfat kan skilja sig avsevärt jämfört med ett annat, och samma sak gäller så klart all typ av inredning. Förutom själva materialkostnaden tillkommer vad det kostar att hyra in en hantverkare för jobbet. Även här kan priset variera en hel del. Vad gäller den här biten kan det vara bra att ta in offerter från olika firmor innan man bestämmer sig. Sedan är det inte sagt att den billigaste hantverkaren behöver vara det bästa valet om man vill spara pengar, här måste man vara lite uppmärksam och ställa frågor innan man bestämmer något. Var noga med att kolla upp så att den hantverkare du vill anlita har rätt behörighet och så vidare annars kan det bli en ännu dyrare historia i slutändan. När man beräknar kostnaden kan man även tänka på att man får dra av halva arbetskostnaden (upp till 50 000 kronor) genom ROT-avdraget.

Varför oss?

  • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
  • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
  • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)