Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med badrumsrenovering, bygga nytt badrum, byte av toalett och dusch. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Renovera badrum

Har du börjat fundera på att renovera badrummet? Känns det som ett stort och jobbigt projekt där du inte riktigt vet var du ska börja? Det är inte kontigt om du inte är en van badrumsrenoverare eftersom det är en hel massa saker som man måste tänka på och beslut man måste ta. Även om du tar hjälp av en professionell hantverkare för jobbet är det bra om du är bra förberedd för att arbetet ska flyta på. Ju mer man planerar och förbereder, desto snabbare och smidigare går det när man väl sätter i gång. Därför kan det vara en god idé att göra upp en skiss av hur man har tänkt sig att badrummet ska se ut när det är klart, vilka material man vill använda, vilken stil och typ av inredning man vill ha, var man vill ha dusch eller badkar och så vidare.

Om man till exempel måste dra om rör eller liknande för att man inte vill ha handfatet på samma plats som tidigare måste man planera för detta redan när man påbörjar arbetet med väggarna och golvet. Samma sak gäller om man har haft utanpåliggande rör tidigare men nu vill att de istället ska gå inuti väggen, detta måste göras redan från början. Sedan kommer valet mellan kakel och klinker eller våtrumsmatta, detta är oftast en smaksak men det kan vara bra att väga fördelarna mot nackdelarna utifrån de behov man har och hur badrummet kommer att användas. Nu när det finns snygga och moderna våtrumsmattor i alla tänkbara färger och mönster kan detta vara ett bra alternativ till kakel och klinker som kan vara bra att slå ett öga på innan man bestämmer sig.

Även när det gäller själva inredningen är det bra att veta vad man vill ha och hur man vill möblera sitt badrum innan man påbörjar projektet. Därför är det bra om man gör en ordentlig skiss med korrekta mått och så vidare, för att få ett hum om hur det kommer att bli när allt är på plats, vad man kan få plats med och vad som passar bäst var. Det kan låta som en enkel sak men det uppstår alltid fler problem och dilemman längs vägen än vad man har tänkt på. Är man däremot bra förberedd ligger man steget före och kan förhoppningsvis slippa en del huvudbry och problem som man annars hade behövt tackla längre fram under arbetets gång.

Varför oss?

  • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
  • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
  • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)