Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med badrumsrenovering, bygga nytt badrum, byte av toalett och dusch. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Kakel badrum

När du ska renovera ditt badrum är det en hel rad med saker som måste tänkas igenom och många beslut som måste fattas. Ett av dem är om man ska sätta kakel och klinker, vilket är väldigt populärt, eller istället välja våtrumsmatta. Det finns fördelar och nackdelar med alla material och när man ska välja måste man utgå från sig egen personlighet. Vad är viktigast för just dig, vad prioriterar du? Om man väljer att köra på kakel och klinker finns det oändligt med möjligheter att skapa en unik stil i sitt badrum eftersom det finns plattor som är rektangulära, kvadratiska, släta, ojämna, stora, små, enfärgade, flerfärgade, mönstrade, matta, blanka, i glas med mera med mera.

Listan kan göras väldigt lång. Det roliga med kakel och klinker är att man lätt kan få sitt badrum i den stil man vill ha, oavsett om man föredrar en klassisk tidlös eller väldigt modern stil och genom att kombinera olika varianter kan man skapa fantastiska effekter i sitt badrum. Att bara hitta rätt kakel och klinker kan vara en svår uppgift men när man väl har gjort det har man kommit en bra bit på vägen. När man ska montera kakel och klinker är det lätt att tro att det inte är en svår uppgift eftersom det är massvis med gör-det-själv-program som gång på gång visar hur man ska göra, och det ser ju ganska lätt ut. Ett gott råd är dock att inte ge sig på projektet på egen hand om man inte är professionell fackman på området.

Att sätta upp nytt kakel i köket är en sak, att kakla ett helt badrum en helt annan. Dessutom ska arbeten i våtrum göras av någon med de rätta kunskaperna om du inte vill ha en fuktskada eller något annat problem som ett brev på posten senare. Innan man kommer så långt att man kan sätta upp kaklet och lägga klinkern måste man göra ett ordentligt tätskikt eftersom dessa material släpper igenom fukt till viss del, men om man bara ser till att det är tätt bakom är det ingen fara. Detta är en av anledningarna till varför man helst inte ska göra jobbet själv. Om man inte gör ett tillräckligt bra jobb själv och det sedan uppstår problem och fuktskador täcks detta inte av försäkringen, vilket kan leda till att ditt nya badrum blir en väldigt kostsam och tråkig historia.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Sverige 2020-02-26
 • Badrumsrenovering

  Sverige 2020-02-25
 • Badrumsrenovering

  Sverige 2020-02-25
 • Badrumsrenovering

  Sverige 2020-02-25
 • Badrumsrenovering

  Sverige 2020-02-24

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)