Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med badrumsrenovering, bygga nytt badrum, byte av toalett och dusch. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Badrumsmöbler

När badrumsrenoveringen är i gång och golvet och väggarna är klara börjar arbetet med det som gör ditt badrum personligt. Det är då det är dags att sätta upp och montera ihop badrumsinredning och möbler. En bra sak att tänka på när man börjar planera hur man ska möblera sitt nya badrum är att inte snåla med förvaringsutrymmen. Det ska oftast rymmas en hel del saker i badrummet, särskilt om man är en barnfamilj. Det är inte så roligt att behöva sätta in ytterligare möbler i badrummet i efterhand för att den förvaring man hade inte räckte till. Det finns gott om fina, praktiska och även diskreta typer av förvaringsmöbler och kombinationerna att välja mellan är oändliga.

Man kan till exempel välja mellan att ha en bredare underdel med fler skåp och lådor till handfatet eller att sätta en lite smalare modell för att istället komplettera med ett snyggt hörnskåp. Man kan även välja om man vill ha vägghängda möbler eller om det går bra att de står på golvet. Om det är ett litet badrum där man vill spara lite golvyta kan man istället för extra skåp välja en överdel med både spegel och förvaringsutrymme i ett.

När man börjar titta på badrumsmöbler kan det löna sig att titta runt en del och jämföra priser innan man bestämmer sig eftersom priset kan variera väldigt mycket mellan olika märken och återförsäljare och man behöver självklart inte köpa allting på samma ställe. En sak som man däremot kan tänka på är att försöka hålla badrummet i en och samma stil rakt igenom för ett bättre helhetsintryck. Detta kan exempelvis vara att man utöver möblerna även väljer kranar, krokar och handtag som fungerar ihop, vilket inte nödvändigtvis behöver betyda att man ska köpa allting hos samma återförsäljare.

Om du tycker att det är svårt att få ihop en bra lösning på möbleringen av badrummet är det bara att fråga någon som är kunnig på området om råd, förslagsvis den fackman som hjälper dig med renoveringen eller någon återförsäljare. När man vet vilken typ av möbler, stil och färg man vill ha är det bara att sätta igång och leta. Oavsett om man vill ha ett badrum som går i vitt eller i knallgrönt så går det att hitta. Det är bara du själv som sätter gränserna för hur just ditt drömbadrum ska se ut och med rätt hjälp kan du dessutom se till att det blir verklighet.

Varför oss?

  • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
  • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
  • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)