Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med badrumsrenovering, bygga nytt badrum, byte av toalett och dusch. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Badrum inspiration

Oavsett om man ska renovera sitt badrum för att man är mer eller mindre tvungen att göra det eller för att man bara vill byta ut det mot något nytt och fräscht kan det vara väldigt svårt att veta exakt vad man vill ha. Ska man behålla samma stil som man hade tidigare eller satsa på något helt nytt? Eftersom utbudet av material och inredning är oändligt stort och går att variera precis hur man vill kan det vara väldigt svårt att bestämma sig och hitta rätt i djungeln.

Ett bra sätt att få lite idéer är att bli inspirerad av hur andra har inrett sina badrum. När man har börjat fundera på sin renovering är det nästan omöjligt att inte lägga märke till alla snygga och smarta detaljer som andra har i sina badrum. Förutom att prata med vänner och bekanta och studera deras badrum finns det mängder med inspiration att hitta på nätet. Internet är en fantastisk källa till inspiration när man ska renovera sitt badrum.

I stort sett alla märken/tillverkare och återförsäljare har egna hemsidor med tips och inspirationsbilder där man kan få ett hum om vad man är ute efter och vilken stil som tilltalar en mest. Här kan man ofta även få tips om fina detaljer och smarta lösningar. Om detta inte räcker till eller om man hellre vill se bilder på hur folk verkligen har det hemma i sina nya badrum finns det en otrolig mängd bilder att hitta på detta också. Om du exempelvis söker på bloggar om just badrumsrenovering kommer du hitta hur många som helst, många visar gladeligen upp bilder på sina projekt.

Annars kan sidor med inspirationsalbum som till exempel Styleroom, där folk lägger ut bilder på sina nya badrum och även på hela renoveringsprocessen, vara fantastiska källor till inspiration. Det kan vara intressant att se hur andra har löst något som du kanske själv sitter och klurar på, läsa var de har hittat just den där fina detaljen som hade blivit pricken över i hemma i ditt nya badrum, se hur de har fått fram häftiga effekter genom att kombinera olika typer av material och så vidare. Om man inte gillar att leta runt på internet finns det även gott om heminredningstidningar där man kan leta inspiration. Som sagt är det inga större problem att hitta inspirationskällor, problemet är snarare att kunna sålla bland alla intryck och hålla sig inom sin budget.

Varför oss?

  • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
  • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
  • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)